GOUDA

Cursus-op-maat

Is de Partner Privé cursus niet precies wat je zoekt, heb je andere wensen over de invulling van de cursus of wil je liever met vriendinnen een cursus op maat volgen met of zonder partners? Neem dan contact op met onze praktijk om door te geven wat jullie wensen zijn zodat de inhoud van de cursus en de duur hierop afgestemd kunnen worden.
Denk bijvoorbeeld aan praktische informatie rondom de bevalling, het oefenen van ademhalingstechnieken, massages, baringshoudingen, perstechnieken, enzovoort.
Ook kun je tijdens je zwangerschap werken aan je houding, spierkracht, stabiliteit en ontspanning. Daarnaast is er natuurlijk ook de mogelijkheid om juist na de bevalling te kiezen voor een cursus om te werken aan je herstel.

Kosten:
Op aanvraag

Oefentherapeuten:
Mirjam Oosterom

Locatie:
Omlooppad 2B, 2805 RZ Gouda

Aanmelden:
Heb je belangstelling, meld je dan op tijd aan in verband met de indeling en planning van de groepen. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar info@cesargouda.nl. Vermeld hierin je naam, uitgerekende datum en de datum waarop je graag wilt starten (zie actuele cursusdata). Je kunt ons natuurlijk ook bellen.